A. Lange & Sohne 1815 Up/Down

RRecent compania A. Lange & Sohne a prezentat ceasul 1815 Up/Down care se remarca printr-un design clasic combinat cu cateva elemente traditionale ale brandului.

Numarul 1815 reprezinta anul in care s-a nascut Ferdinand A. Lange, dar brandul vrea sa aduca aminte si de prima data cand au folosit indicatorul pentru rezerva de energie, in ceasurile de buzunar. La prezentare, cei de la A. Lange & Sohne au sustinut ca au incercat sa pastreze acele linii traditionale ale carcasei pe care le-au imbinat cu cateva elemente moderne. De asemenea, ei au mentionat ca toate componentele mecanismului au fost finisate si asamblate manual.

Carcasa ceasului 1815 Up/Down are un diametru de 39 mm si o grosime de 8.7 mm. Ea poate fi din aur galben, aur alb sau aur roz. Indiferent de material, cadranul este creat din argint, iar indicatorii sunt din otel albastru. Mecanismul mecanic este creat in atelierele proprii si are un calibru L051.2. Este alcatuit din 245 de componente si are o grosime de 4.6 mm. Placutele si podurile sunt din argint German, iar balansierul este gravat manual. De asemenea, mecanismul este ornat cu 29 de jewels, are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 72 de ore. Ca functii, ceasul indica central orele si minutele, subcadranul din dreptul orei 4 este folosit atat pentru indicarea secundelor cat si pentru cronometrarea lor, iar la ora 8 se afla indicatorul pentru rezerva de energie.

A. Lange & Sohne 1815 Up/Down vine cu o curea din piele de aligator, care poate fi neagra, maro sau rosiatica, in functie de carcasa aleasa si care se inchide cu ajutorul unei catarame din aur.

4 March   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu