Antoine Preziuso GTS Grand Tourbillon Sport

AAntoine Preziuso s-a nascut in 1957, la Geneva. Multi ani a lucrat ca restaurator de ceasuri la companii de prestigiu, iar in 1990 a decis sa isi infiinteze propriul brand, care ii poarta numele. A castigat dreptul pentru a folosi Sigiliul Genevei ca primul ceas creat, care consta intr-u minute repeater cu calendar perpetuu si fazele lunii. Cam tot in aceeasi perioada, Antoine Preziuso a brevetat un sistem care activeaza functia de minute-repeater doar cu ajutorul bezelului. Datorita ceasurilor expresive si puternice, brandul a castigat rapid teren si respect pe piata ceasurilor. Ca politica si concept, Antoine Preziuso se bazeaza pe faptul ca “cele mai elementare si traditionale elemente pot alcatui ceva innovator, nou si nemaintalnit”. Unul dintre cele mai apreciate modele ale sale este ceasul cu 3 tourbilloane.

Anul acesta, la BaselWorld, Antoine Preziuso s-a remarcat prin ceasul GTS Grand Tourbillon Sport. Acesta a atras multe priviri, vizitatorii fiind surprinsi in primul rand de designul solid al modelului. A fost considerat unul dintre cele mai sport ceasuri de anul acesta.

Intr-adevar, am intalnit la acest model, ceva cu adevarat nou pe piata ceasurilor. Carcasa, cu o dimensiune de 52 x 45 mm, este facuta dintr-un amestec de crom si cobalt. Acest aliaj se considera a fi foarte rezistent, atat la temperaturi extreme cat si la socuri. De asemenea, carcasa are o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Inauntrul carcasei, putem zari prin geamul din cristal de safir, un mecanism mecanic, cu un calibru propriu APG/28T. Pe langa cele 19 jewles cu care este ornat, mecansimul a impresionat si prin rezerva de energie de 110 ore. Ceasul vine cu o curea din piele de crocodil si cu clema metalica.

Antoine Preziuso nu a specificat un pret, dar a mentionat ca ceasul GTS Grand Tourbillon Sport poate fi achizitionat doar de la magazinul propriu din Geneva. De asemenea, a precizat ca, nu este nici o problema daca trebuie sa calatorim pentru a achizitiona acest model. In momentul cumpararii ceasului, brandul ne ofera un bilet de avion si doua nopti la un hotel de lux.

27 March   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Antoine Preziuso Dragon Scale | 10 si 10 (04-04-2012 ; 9:47 am) #

[…] trecuta am vorbit despre Antoine Preziuso si am facut o scurta prezentare a brandului. Zilele acestea am gasit un nou ceas lansat, care, de […]

Scrie un comentariu