Armin Strom Racing Carbon

AAvand un parteneriat puternic cu echipa de Formula 1 Marussia, Armin Strom lanseaza ceasul Racing Carbon. Modelul este adresat atat pilotiilor, cat si faniilor, brandul asigurand-ne de performanta si precizia sa.

Desi nu este un brand foarte mediatizat, Armin Strom creeaza ceasuri cu un design destul de placut si cu mecanisme apreciate. Desi au avut primul ceas lansat in 1984, ei sustin ca mai au inca multe de invatat si ca incearca sa gaseasca noi elemente care sa atraga atentia.

La prezentare, atentia a fost atrasa in primul rand de cadranul deschis, care nu numai ca are un aspect placut, dar pozitia si centrarea lui este mai putin intalnita. Cei de la Armin Strom au incercat sa combine elementele traditionale, cu cele high-tech, iar in acelasi timp sa surprinda si ideea de curse de masini. Mecanismul mecanic, are un calibru ARM12, creat in atelierele proprii. In total, este alcatuit din 159 de componente, are 23 de jewels, o frecventa de 18.000 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 7 zile. Podurile si placutele sunt create cu insertii de carbon. Carcasa de 43.4 mm in diametru, este creata din titaniu si are o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri.

Armin Strom Racing Carbon are o curea din piele neagra si este in editie limitata de 50 de bucati.

10 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu