Arnold & Son HM Perpetual Moon

DDesi multe branduri isi tin in suspans fanii, acum, inainte de BaselWorld, cei de la Arnold & Son au facut o prezentare privind “vedeta” cu care vor participa la targul de ceasuri. HM Perpetual Moon combina traditiile brandului cu elemente contemporane si elegante.

Modelul se numara printre ceasurile care au cel mai mare indicator pentru fazele lunii. Facand parte din colectia Royal era de asteptat ca HM Perpetual Moon sa inglobeze cateva dintre elementele preferate ale lui John Arnold si sa aduca un tribut primelor ceasuri create de el, pentru curtea regala. Ceasornicarii de la Arnold & Son sunt multumiti de creatia lor, ei sustinand ca au reusit sa combine arta clasica si traditionala cu cea decorativa.

Carcasa ceasului poate fi din otel inoxidabil sau din aur rosu. Ea are un diametru de 42 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Cadranul este realizat in stil “guilloche” si poate fi albastru, negru sau crem. Mecanismul este unul mecanic, cu un calibru A&S1512. Are un diametru de 24 mm, o grosime de 5.35 si doua casete arc. Multe dintre componentele sale au fost finisate si decorate manual, cu motive Cotes de Geneve. De asemenea, este ornat cu 27 de jewels, are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si asigura o rezerva de energie de aproximativ 80 de ore. Ca functii, ceasul indica orele si minutele, iar partea superioara a cadranului a fost dedicata indicatorului pentru fazele lunii.

HM Perpetual Moon vine cu o curea din piele de aligator, neagra sau maro.

 

 

 

17 April   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu