Artya Bye Bye Euro

AAm vorbit lunile trecute despre Artya si despre conceptul fondatorului, Yvan Arpa de a crea o dimensiune unica a ceasurilor de mana. Asadar, am facut cunostinta cu ceasul Son of a Gun, care infatiseaza destul de bine „arta” pe care vrea brandul sa o foloseasca. Acum, Artya lanseaza un nou model, creat dupa aceleasi standarde.

Ceasul Bye Bye Euro, este bazat pe o idee oarecum amuzanta. El aduce un „tribut” summitului din 2011, de la Bruxelles, cand s-a anuntat sfarsitul epocii Euro. Impresionant este modul cum brandul a evidentiat acest moment. Cadranul nu contine altceva decat bancnote euro, adevarate, care au fost trecute printr-un taietor de hartie. Carcasa are un diametru de 47 mm si este facuta din otel inoxidabil. Interesant este si procesul prin care a trecut aceasta carcasa: a fost supusa unei „torturi” la fulgere de 1.000.000 de volti, care i-au dat nuantele si culorile aparte. Rezistenta acestei carcasa la apa este pana la o adancime de 50 de metri. Ca functii, ceasul indica doar orele, minutele si secundele, fiind condus de un mecansim elvetian automat. Pe fata este un geam din cristal de safir, iar placuta din spate ne anunta ce acest model este unic, avand gravata inscriptia „ArtyA 1/1 unique piece”.

Inca o data brandul demonstreaza acea „rigiditate” a ceasurilor. Ceasul Bye Bye Euro este un model destul de interesant, care cu siguranta va atrage atentia oamenilor. Nu stim daca se vor face si versiuni cu cadranul facut din 100 sau 500 de euro.

14 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu