Audemars Piguet are invitati de seama

IInainte de toate, trebuie anuntat ca, la SIHH, Audemars Piguet s-a bucurat de o atentie sporita, mai ales de la „invitatul special” pe care l-au avut. Fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger a vizitat standul brandului. Alaturi de Philippe Merk, CEO la Audemars Piguet, starul de la Hollywood a avut parte de un tur special si privat, pentru a putea vedea noile modele lansate. Schwarzenegger a fost impresionat de ceasul Audemars Piguet Openworked Extra-Thin Royal Oak, despre care am discutat acum cateva luni. De asemenea, actorul era mandru si de mecanismul de la mana sa, un ceas Royal Oak Offshore Arnold Schwarzenegger The Legacy si l-a felicitat pe Octavio Garcia, Directorul de Creatie, pentru designurile nemaipomenite de pana acum. Vizita starului la SIHH s-a incheiat cu poze si autografe.

Revenind la Audemars Piguet, cum am mentionat si anul trecut, acesta implineste anul acesta 40 de ani de la introducerea ceasul Royal Oak. Am aflat ca la SIHH, brandul a mai prezentat un model pentru aniversarea de 40 de ani, dar, de aceasta data este unul adresat doamnelor. Ceasul Royal Oak Quartz 33 mm a atras privirile multor doamne.

Ceasul impresioneaza imediat prin designul „combinat”, care poate fi asortat la orice. Asa cum sustine si brandul, modelul uneste trasaturile sport cu cele ale elegantei, statutandu-l ca fiind „primul ceas sport de prestigiu”. Carcasa, bezelul, remontoarul si bratara sunt facute din otel inoxidabil. Finisajele cu aspect de satin sunt caracteristice primului ceas Royal Oak, iar cele 8 suruburi ale bezelului sunt din aur alb, exact cum erau si cele ale ceasului din 1972. Pentru a pastra trasaturile sport ale ceasului, brandul l-a inzestrat cu o rezistenta la apa pana la 50 de metri adancime, iar eleganta este subliniata de cele 40 de diamante de pe bezel. Cum este tipic aceste colectii, ceasul are un cadran argintiu, cu un patern „Grande Tapisserie”, care tocmai a devenit semnatura pentru toate modele Royal Oak. Dupa cum spune si numele, mecanismul este unul cuartz, cu 7 jewels.

Audermars Piguet nu a anuntat inca nici un pret pentru acest ceas si nici stocul disponibil. Este un ceas simplu si elegant, care impresioneaza prin design.

31 January   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu