Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chronograph

CCei de la Audemars Piguet au lansat ceasul Royal Oak Offshore Chronograph, care a fost creat in onoarea lui Michael Schumacher.  Modelul impresioneaza prin stilul caracteristic brandului si prin designul robust si solid.

Michael Schumacher sustine ca este un mare fan al celor de la Audemars Piguet si ca va purta cu mandrie ceasul care ii poarta numele. De asemenea, ceasornicarii brandului afirma ca au un respect enorm pentru Schumacher, el fiind clasat printre soferii cu cele mai multe achizitii in lume cureselor.

 Royal Oak Offshore Chronograph a fost creat in trei variante, fiecare in editie limitata: 1000 de bucati sunt din titaniu, 500 din aur roz si 100 de modele din platina. Bezelul este creat din Cermet, un material despre care se spune ca este de sapte ori mai rezistent decat otelul. Indicatoarele sunt construite din aur si sunt tratate cu un material luminoscent, pentru o lizibilitate mai buna. Acest model este primul ceas din colectia Royal Oak Offshore care are un afisaj rosu pentru data.

Prin geamul de cristal de safir din spate se poate vedea mecanismul automat, cu calibrul 3126/3840. Este alcatuit din 365 de componente, are 59 de jewels, opereaza la o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si are o rezerva de energie de aproximativ 55 de ore.

Royal Oak Offshore Chronograph Michael Schumacher vine cu o curea din cauciuc care se inchide cu o catarama.

21 December   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu