Ball pentru calatorii din toata lumea

IIn 2010, Ball Watch Co. s-a bucurat de un succes nemapomenit dupa lansarea ceasurilor „Engineer Master II Diver Worldtime” si „Trainmaster Worldtime”. Aceste doua modele, la fel ca cele care au urmat dupa ele, au fost create dupa un singur concept: brandul a dorit ceasuri care sa „functioneze in orice loc al planetei”, fiind adresate in special oamenilor de afaceri si calatorilor.

Ball Watch Co. doreste sa continue aceasta traditie, lansand acum un nou model din colectia Trainmaster. Ceasul Trainmaster Worldtime Chronograph, pe langa functiile de data si zi pe care le intalnim la majoritatea ceasurilor Ball, ofera purtatorului sansa de a afla ora din orice colt al lumii. Modelul este construit pe un mecansim automat Ball 352(realizat dintr-un ETA 7750), care incorporeaza un disc rotativ pe care sunt inscrise marile metropole din lume de pe fiecare fus orar. Carcasa, cu un diamentru de 42 mm, facuta din otel inoxidabil, este rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri. Mai mult decat atat, brandul sustine ca ceasul Trainmaster Worldtime Chronograph este rezistent la socuri pana la 5000 Gs. Pe langa cele doua geamuri din cristal de safir, ceasul a fost lansat in doua variante de culori, cu cadran nergru sau alb. Brandul sustine ca ceasul este cat se poate de lizibil, mai ales in intuneric, avand micro tuburi umplute cu gaz 3H pe indecsi si indicatoare. Pe langa remontoarul insurubat, modelul are o curea din piele de aligator, in ton cu cadranul, care se inchide intr-o catarama din otel inoxidabil.

Ball Watch Co. afirma ca ceasul Trainmaster Worldtime Chronograph este un model pe care ne putem baza si cu care nu vom pierde niciodata notiunea timpului. Desi nu am reusit sa aflam pretul ceasului, suntem siguri ca nu este un model ieftin.

4 January   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu