Ballon Bleu de la Cartier

CCeasurile subtiri au fost una dintre tendintele pronuntate din acest an la Salonul International de Orologerie din Geneva. Cei de la Cartier nu au ratat sansa de a se lansa in aceasta categorie cu noua lor creatie: Ballon Bleu Extra-flat.

Faptul ca este foarte subtire nu mai este ceva senzational acum. Carcasa cu diametrul de 46 de mm impreuna cu pielea neagra de aligator pastreaza, totusi, o prezenta impunatoare pe incheietura mainii.

Design-ul cadranului este clasic si curat cu exceptia unui singur lucru: remontoarul albastru. De fapt, toata colectia Ballon Bleu de la Cartier ne-a atras atentia intr-un mod placut in ceea ce priveste remontoarul. Forma, locul unde este plasat si cum au distorsionat cadranul la ora 3 dupa forma carcasei este ceva special. Pentru ca diametrul remontoarului este mai mare decat grosimea ceasului, se vede superb din lateral.

Ballon Bleu Extra-flat este disponibil in aur roz, alb si platina. Toate cele trei versiuni sunt produse in editii limitate. Preturile pentru un ceas din aur roz este de 20.300 de dolari, din aur alb de 21.800  de dolari, iar din platină de 32.550 de dolari.

11 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu