Baume & Mercier Linea

MModelul Linea de la Baume & Mercier a fost lansat prima data in 1980, devenind rapid unul dintre cele mai bine vandute ceasuri. Acum, brandul relanseaza acest model pentru evenimentul de la Geneva, Grand Prix d’Horlogerie. Desi au trecut multi ani de la intrarea acestui model pe piata ceasurilor, brandul a pastrat o parte dintre caracteristicile care l-au facut sa fie asa de indragit. Are un design delicat, cu linii elegante, in ciuda faptului ca este destul de robust.

Carcasa ceasului este facut din otel inoxidabil si poate avea un diametru de 27 sau 32 mm. Chiar daca este un ceas feminin si elegant, acesta rezista la apa pana la 50 de metri. Cureaua este si ea conceputa pentru a satisface toate gusturile: pe langa cea din metal, purtatorul o va putea schimba usor, dupa preferinte, cu una din piele de vitel neagra, ivory sau maro. Nu numai carcasa si cureaua sunt pe alese. Cadranul poate fi si el negru, de culoarea perlei sau argintiu. Bezelul poate fi simplu sau cu diamante.

Si mecanismul poate fi la alegere. Acesta poate fi unul automat, care indica orele, minutele si secundele sau unul cuart cu cronograf, care va afisa minutele, secundele si zecimile de secunde in trei cronometre. Modelul care iese in evidenta are o carcasa de 32 de mm cu cadan perlat si cu bratara din piele ivory si neagra. Altul este modelul cu bezel „decorat” cu cifre arabe si cu diamante pe cadran in locul indecsilor. Mai mult, acest model are la ora 6 un afisaj pentru data.

Brandul sustine ca se pot face nenumarate combinatii privind ceasul Linea. Este un model elegant, demn de a fi purtat pe mana oricarei doamne.

24 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu