Blancpain Chronograph Large Date

BBlancpain a lansat de curand un model care a atras atentia tuturor la prezentare. Doamnele, in special, au fost placut impresionate de ceasul Chronograph Large Date, despre care brandul afirma ca “are un design delicat si elegant”.

Din 1930 cei de la Blancpain au inceput sa creeze ceasuri pentru doamne. De atunci si pana astazi, fiecare model lansat a fost foarte apreciat, iar acest lucru a consolidat reputatia companiei pe piata ceasurilor. Acum, brandul a dorit sa construiasca un model aparte, care sa inglobeze traditiile lor, dar care, sa cuprinda in acelasi timp foarte multe detalii.

Foarte multi sustin ca designul cadranului “ascunde” ceva, diamantele din mijloc fiind in asa fel pozitionate incat creeaza impresia de fermoar partial deschis. Deoarece au dorit sa echipeze ceasul cu cat mai multe functii, ceasornicarii de la Blancpain au decis sa plaseze indicatorul pentru ore si minute in partea superioara, intr-un subcadran singular. In partea inferioara sunt evidentiate celelalte functii, intr-o maniera interesanta, cum ar fi cele doua cronometre, pentru minute si ore, care nu beneficiaza de nici un subcadran. Desigur ca, fiind un model adresat femeilor, din Chronograph Large Date nu puteau lipsi diamantele, care au fost asezate manual pe cadran si bezel.

Carcasa are un diametru de 38.6 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Mecanismul automat are un calibru 26F8G si este alcatuit din 495 de componente. Ceasul poate avea carcasa din aur rosu, aur alb sau otel inoxidabil.

Chronograph Large Date vine cu o curea din piele alba, care se inchide cu ajutorul unei catarame.

19 February   by | Niciun comentariu

Scrie un comentariu