Blancpain de Sfantu Valentin

CCompania Blancpain a lansat deja un model exceptional pentru cei ce doresc sa ofere un cadou persoanelor iubite de ziua indragostitilor. Un model rafinat ce radiaza eleganta. Fara indoiala femeile din intreaga lume vor fi fermecate de frumusetea acestui ceas dedicat iubirii.

Saint-Valentin 2011 este combinatia perfecta intre feminitate si tehnologia de ultima ora din domeniul orologeriei. Pe cadran iese in evidenta afisarea calendarului complet si afisarea fazelor lunii, impreuna cu un secundar simplu la ora 6. Rama carcasei este impodobita cu 58 de diamante si un rubin in forma de inima la ora 12. Gradul de puritate al ceasului este sporita de cureaua din piele alba ce face un contrast elegant cu rubinul si inima rosie din varful indicatorului pentru zilele lunii.

Calibrul 6763 este vizibil prin geamul de cristal in spatele carcasei de otel. Acest mecanism este dotat cu o rezerva de energie de 100 de ore.

Modelul este produs intr-o editie limitata de 99 de piese si livrate intr-o cutie speciala din lemn imbracata in piele alba.

4 January   by | 2 comentarii | Branduri:

Comentarii

Pingback Cadouri de Sf. Valentin | 10 si 10 (14-02-2011 ; 3:44 pm) #

[…] au lansat, cu ocazia acestei zile, modele de ceasuri mai speciale. V-am mai prezentat deja un Blancpain dedicat zilei indragostitilor din acest an. Azi va vom prezenta si alte ceasuri produse de […]

Pingback Blancpain Saint-Valentin Chronograph 2012 | 10 si 10 (07-02-2012 ; 10:48 am) #

[…] PPentru ca se aproprie Ziua Indragostitilor, cei la Blancpain s-au gandit sa creeze un ceas care sa cucereasca inimile doamnelor, asta numai daca domnii isi vor permite. Brandul a facut o traditie in a lansa ceasuri care pot fi oferite celor dragi cu ocazia Zilei Sf. Valentin. […]

Scrie un comentariu