Blancpain Pentru Ziua Indragostitilor

BBlancpain isi invita fanii sa “sarbatoreasca elegant” de Ziua Indragostitilor. Brandul a lansat ceasul Ultraplate Saint Valentin despre care ceasornicarii sustin ca este cadoul ideal pentru persoana iubita. Modelul a impresionat prin design si simplitate, dar a fost laudat si pentru detaliile subtile pe care le contine.

Cei de la Blancpain au creat deja  o traditie, ei lansand in fiecare an, ceasuri special concepute pentru aceasta ocazie. Desigur ca din designul modelului Ultraplate Saint Valentin nu lipsesc inimioarele si pietrele pretioase. Cadranul din praf de perla a atras privirile tuturor doamnelor, nu numai datorita nuantelor date de sidef, dar si din cauza diamantelor, folosite ca indecsi. Unii critici afirma ca ceasul este putin prea plin de inimi, acestea putand fi gasite pe cadran, pe placuta din spate si pe laterale.

Carcasa ceasului este din otel inoxidabil, are un diametru de 34 mm si o grosime de 9.5 mm. Desi bezelul este alcatuit din doua randuri de diamante, Ultraplate Saint Valentin are o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Mecanismul ceasului este unul automat, cu un calibru 1150, alcatuit din 210 de componente si 28 de jewels. Nu stim nimic despre el, ci doar ca are o rezerva de energie de aproximativ 100 de ore. Cureaua este din piele si se inchide cu ajutorul unei cleme metalice.

Cei de la Blancpain sustin ca in fiecare an, incearca sa lanseze pentru Ziua Indragostitilor ceasuri cat mai interesante, care sa se integreze in “peisaj” si care sa multumeasca toate gusturile. Ultraplate Saint Valentin este creat in editie limitata de 99 de bucati, iar din cate am aflat, pretul de vanzare este undeva in jurul a 15.000 de euro.

11 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu