Bovet Fleurier 5-Days Tourbillon

UUltima data cand am vorbit despre Bovet Fleurier a fost la lansarea ceasului Recital 0, un model care a presupus o abordare diferita in ceea ce priveste feminitatea. Brandul a prezentat inca un model mai putin conventional, si anume, ceasul 5-Days Tourbillon Jumping Hours Reversed Hand Fitting.

Inca nu am reusit sa ne dam seama cu i se adreseaza, dar tindem spre partea feminina. Acesta are o carcasa din aur rosu, cu un diametru de 47 mm si cu o rezistenta la apa pana la 30 de metri, iar fiecare mm din carcasa este gravat. Interesant la acest model este faptul ca are doua fete. Cureaua este prinsa in asa fel incat ceasul sa fie purtat „si pe fata si pe spate”. Aceasta este facuta din piele de culoare neagra si se inchide intr-o catarama. Dupa cum ne spune si numele, ceasul are un tourbillon si functia de „jumping hours”. Mai mult, gasim si un indicator pentru rezerva de energie. Pe lanaga toate acestea, ceasul mai indica orele, minutele si secundele.
Mecanismul modelului este unul mecanic, cu o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si cu o rezerva de energie de aproximativ 120 de ore.

Ceasul 5-Days Tourbillon Jumping Hours Reversed Hand Fitting face parte din colectia Fleurier Amadeo, este unic, iar pretul sau este de 268.000 de franci elvetieni.

4 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu