Bovet si Pininfarina

BBovet au lansat la Geneva Motor Show ceasul Limited Edition Cambiano Chronograph. Modelul este un rezultat al colaborarii celor de la Bovet cu Casa Pininfarina. Parteneriatul dintre cele doua a inceput in 2008, cand Paolo Pininfarina a sarbatorit implinirea a 80 de ani a companiei sale.

La cea de 82-a editie a Show-ului Geneva Motor, Pininfarina a prezentat prima masina conceputa si produsa in atelierele proprii. Creata dupa traditiile companiei, masina electrica s-a bucurat de atentia multor vizitatori, in special datorita elegantei ei. Automobilul se numeste Cambiano, denumire data nu numai dupa orasul unde este Pininfarina ci si dupa ceasul creat in colaborare cu Bovet.

Ca sa discutam putin si despre ceasul Cambiano Chronograph, va putem spune ca acesta poate fi folosit in multe scopuri. Este in acelasi timp un ceas de mana, un ceas de masa si unul de buzunar. Carcasa din otel inoxidabil, are un diametru de 45 mm si o grosime de 15.45 mm si o rezistenta la apa pana la 100 de metri. Inauntrul ei se afla un mecanism automat cu un diametru de 31 mm. Pe langa grosimea de 8.4 mm si frecventa de 4 Hz, mecanismul mai are si o rezerva de energie de aproximativ 50 de ore.

La prima vedere, ceasul arata destul de bine. Parca este putin mai aerat fata de modele anterioare ale brandului, despre care am discutat cu ceva timp in urma. Probabil ca acest model ii va incanta pe fanii celor de la Pininfarina.

15 May   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Bovet Tourbillon Ottanta Due | 10 si 10 (17-12-2012 ; 1:01 pm) #

[…] ceva timp am discutat despre cei de la Bovet si ceasul Cambiano Chronograph, care a fost lansat datorita colaborarii brandului cu Pininfarina. Deoarece parteneriatul nu a luat […]

Scrie un comentariu