Breguet Crazy Flower Full Baguette

CCei de la Breguet au lansat un ceas care face parte din categoria ceasurilor bijuterii. Modelul Crazy Flower Full Baguette este creat in asa fel incat diamantele se misca la cea mai subtila miscare. Brandul sustine ca acest model sclipeste din orice pozitie si este imposibil sa nu atraga atentia.

Breguet si-a deschis ieri un al treilea magazin in Abu Dhabi. Brandul este foarte incantat si de locatie, magazinul fiind plasat in Turnurile Etihad. Ceremonia de deschidere a inceput cu taierea panglicii si a continuat cu o receptie de cocktail-uri in prezenta Dr. Nayla Hayek, unul dintre directorii comisiei de la Swatch Group. Cei de la Breguet sustin ca anul acesta au venit cu noi decoruri interioare pentru magazinele lor si vor incepe renovarile cat de curand.

Crazy Flower Full Baguette este construit in asa fel incat seamana cu o floare. Este creat din aur alb, iar petalele, ornate cu 193 diamante, sunt mobile. Pe bratara sunt dispuse 130 de diamante bagheta, iar cadranul este ornat cu 206 diamante taiate “brilliant”. Subcadranul pentru ore si minute cuprinde 86 de diamante. Mecanismul din interiorul ceasului este unul automat, cu un calibru 586/1. Este ornat cu 29 de jewles, are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 40 de ore.

Crazy Flower Full Baguette pare la prima vedere a fi un ceas destul de greu si robust. Cei de la Breguet sustin ca au cautat sa creeze un model care, nu neaparat sa fie plin de pietre pretioase, ci unul care sa para “ca are viata”, drept dovada fiind diamantele mobile.

 

20 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu