Breitling Barnato Racing

CCu cateva zile in urma am vorbit de compania Breitling si de legaturile sale cu marca auto Bentley. Anul acesta au mai prezentat doua modele, produse in memoria celei mai renumite personalitati dintre Bentley Boys. Ceasurile Bentley Barnato si Bentley Barnato Racing amintesc de soferul care a castigat de trei ori la rand editiile “Le Mans 24 hour”.

Ceea ce este nou la ambele modele, este sistemul cronograf de 30 de secunde. Acest sistem a luat nastere din ideile lui Gaston Breitling in 1926 si presupune ca secundarul sa se miste cu o rata de 30 de secunde si nu cu una de 60.

Ambele modele au o carcasa de 49 de mm, cu un bezel fix si 3 cronometre care aduc foarte mult cu cele de la masinile de curse. La capitolul mecanisme, totul este sub sigla Breitling: un mecanism automatic cronograf, certificat de COSC. Are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si 38 de jewels. Mecanismul poate fi observat pe spatele ceasului, printr-un geam din safir care se gaseste pe ambele parti. Ceasurile sunt rezistente pana la o adancime de 100 metri, vin in doua variante de culori ale cadranului, gri sau negru si sunt in editie limitata de 500 de piese.
Bentley Barnato Racing difera de Bentley Barnato doar prin infatisare.

In final Breitling reuseste sa imprime ceva din istoria marcii Bentley in aceste modele, asa cum era si planul fondatorului.

28 April   by | 2 comentarii | Branduri:

Comentarii

cristi urs (06-05-2011 ; 12:02 am) #

cum as putea afla un pret la ceasul breitling barnato alb .. si cu cine as putea sa iau legatura … ms mult

alex (06-05-2011 ; 9:18 am) #

Nu am gasit un pret exact, am gasit numai ca ar fi intre $10000 si $20000. Nu exista reprezentant local al brandului. http://www.breitling.com/en/index.php#/retailers/europe/ Trebuie sa-i contactati direct (un email e deajuns).

Scrie un comentariu