Breitling Transocean Chronograph Unitime

BBreitling lanseaz ceasul Transocean Chronograph Unitime intr-un mod mai deosebit. Brandul a ales ca aceasta campanie de promovare sa fie condusa de unul dintre cei mai populari oameni si anume, David Beckham.

Cei de la Breitling sustin ca pentru ei cerul a fost limita, dar au incercat sa ajunga cat mai departe in acest mediu. Dovada sunt ceasurile Unitime create in 1950 si 1960. Acum, in 2012, brandul lanseaza un model mult mai performant, caruia incearca sa ii ofere cea mai buna imagine. De aceea, brandul a ales sa semneze un parteneriat pe termen lung cu David Beckham care a fost de accord sa fie imaginea ceasului in campania de promovare. Beckham a sustinut intr-un interviu ca “dintotdeauna am fost un mare fan Breitling. Ca o companie, ei nu au creat doar ceasuri performante, ci au conceput si design-uri care au inspirat generatii de ceasornicari. Era si normal sa accept invitatia lor in acest parteneriat”.

Intr-adevar, Transocean Chronograph Unitime are un design deosebit. Carcasa poate fi creata din otel inoxidabil sau din aur rosu, are un diametru de 46 mm si este rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri. Pe ambele parti ale carcasei sunt geamuri curbate din cristal de safir. Mecanimsul din interior este unul automat, creat in totalitate de brand. Cu un calibru Breitling 05 si cu 56 de jewels, mecanismul are o rezerva de energie de aproximativ 70 de ore si un certificate COSC. Ca functii, ceasul indica orele, minutele si secundele, are trei cronometre, un afisaj pentru data si indica si GMT2. Cureaua modelului este din piele, si poate fi in diferite culori, ca negru, maro, albastru sau rosu.

Transocean Chronograph Unitime se vinde si in magazinele partenere din Romania. Din cate am reusit sa aflam, pretul acestui model este undeva in jurul a 44.000 RON, el fiind in functie de carcasa si de tipul curelei.

15 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu