Bulgari All Blacks

EEchipa nationala de Rugby din Noua Zeelanda, All Blacks, a semnat un parteneriat pe durata a doi ani cu faimosul brand italian Bulgari. Pentru a sarbatori aceasta intelegere, Bulgari a creat un ceas deosebit cu designul inspirat din vestitele tatuaje Maori pe care jucatorii echipei le poarta.

La Baselworld, acest ceas a fost prezentat cu mare fast, la introducerea lui participand atat Bulgari cat si membrii echipei All Blacks, care au reusit sa creeze un spectacol incendiar. Cele doua echipe impartasesc cativa ani de success: in 1884, All Blacks au jucat pentru prima oara, iar Bulgari a luat nastere in acelasi an. De asemenea, in 1905, cand Bulgari si-a deschis un atelier in Roma, All Blacks au castigat prima victorie in turul Europei. Pentru toate acestea, cele doua legende s-au gandit sa sarbatoreasca impreuna toate realizarile.

Ceasul creat este in totalitate negru, facut din otel inoxidabil si acoperit cu DLC, iar carcasa are un bezel concav. Mecanismul are un calibru DR 1306, iar cronograful este unul special: nu poate fi oprit, dar poate fi resetat prin apasarea unui buton intre ora 7 si 8. Cadranul este decorat cu tatuajul Maori, cunoscut sub denumirea de Koru. Acesta simbolizeaza puterea, pacea, dezvoltarea si renastrea si este emblema echipei All Blacks. Bulgari sustine ca oameni din civilizatia Maori sunt foarte stricti in privinta acestui simbol si din aceasta cauza brandul a avut nevoie de un specialist Maori care sa supravegheze intreaga productie. Acelasi proces are loc si cand unul dintre jucatori isi face tatuajul pe fata.

Cronografele impart acelasi cadran, doar ca sunt 2 inele de indecsi si doua indicatoare, unul pentru minute si unul pentru secunde. Afisajul pentru data este la ora 12. Cu un astfel de cadran, ceasul capata un aer extrem de riguros, puternic si rece, dar toate intr-un context placut. Cele doua indicatoare principale, pentru ore si minute sunt si ele pe aceeasi lungime de unda.

Toate veniturile obtinute din vanzarea acestui model vor fi donate bisericii din Noua Zeelanda.

21 June   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu