Bulgari Bulgari Bulgari

AAstazi se pare ca a fost ziua ceasurilor de dama. Bulgari lanseaza un nou model, sau mai bine zis il relanseaza. Ceasul Bulgari Bulgari a fost prima data creat in 1977, de Gerald Genta si a fost primul model care avea numele bradului gravat de doua ori. Acum, ei au reinnoit aceasta colectie si o adreseaza in exclusivitate femeilor.

Acest model impresioneaza prin rafinament si eleganta delicata. Aceste caracteristici sunt date de o carcasa din otel inoxidabil sau din aur roz, care vine in trei dimensiuni: de 26, 33 sau 37 de mm. Varianta cu carcasa de 26 mm are un mecanism cuart, iar celelalte doua contin un mecanism automat. Indiferent de tipul mecanismului, acestea au pe poduri si placute motive Cotes-de-Geneve.
Pentru a pastra o eleganta deosebita, cadranul este facut din praf de perla. Si acesta este diferit in functie de variante: la modelul de 26 mm sunt doar doua indicatoare, pentru ore si minute, iar la cele de 33 si 37 de mm apare si secundarul. El poate fi ornat dupa preferinte: poate avea numere romane sau diamante ca indecsi.

Mai este o varianta, cea din imagine, cu cadranul mai aerat, unde sunt doar doua flori, dintre care una este impodobita cu diamante. Varianta cu cele doua flori, este pentru carcasele mai mari, iar modelul cu aceasta combinatie poarta numele de Mediterranean Eden. La carcasa de 33 mm, floarea din aur de pe cadran are 89 de diamante, iar la modelul de 37 mm sunt prezente 98 de diamante. In functie de varianta aleasa, cureaua este din piele de aligator, de culoare alba sau bej cu catarama.

Bulgari, cu ajutorul lui Gerald Genta, a reusit sa realizeze modele ingenioase si rafinate, pline de o eleganta feminina.

24 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu