Bulgari Mediterranean Eden

BBulgari tocmai au lansat trei modele destul de interesante, care par sa fie si bijuterii si ceasuri. Ceasurile Mediterranean Eden sunt facute dupa acelasi tipar, dar difera prin design-ul capacului. Aceste modele sunt concepute pentru a aduce un tribut brandului, reprezentand granita dintre bijuterii si mecanisme. Aceste modele reprezinta categoriile de bijuterii create de Bulgari: cele create numai din metale pretioase, cele din metale pretioase si diamante si cele din metale si pline de pietre pretioase. Spuneam ca aceste modele au doua intrebuintari: in momentul in care placuta de deasupra este pusa, ceasul poate servi drept bratara, iar fara placuta este un ceas elegant ce poate fi purtat la orice ocazie. Brandul sustine ca aceste modele ar trebui sa impace orice femeie, care isi doreste din ce in ce mai mult de la un ceas de mana.

Indiferent de capac, detalile tehnice ale ceasurilor sunt identice. Mecanismul este unul cuart si indica doar orele si minutele, neavand alta functie speciala. Carcasa este  rezistenta la apa pana la 30 de metri, iar cureaua este fie din satin cu clema tripla, fie din aur roz sau alb in functie de capacul ales. Cadranul este si el fel la toate cele trei modelele: este facut din praf de perla si are motive arabesti. Carcasa este din aur roz sau alb, cu un diametru de 40 mm. Revenind la placutele „minune” ale ceasurilor, acestea vin in mai multe variante, dar sunt trei mari tipuri. Prima varianta este din aur roz sau alb cu o simpla perla, a doua varianta este din aur alb si are 6 perle, 4 diamante rotunde si 58 de diamante mici, iar ultima varianta, cea mai colorata, este din aur alb sau roz, cu 3 diamante rotunde, 132 de diamante mici si 10 pietre colorate, care par a fi perle. In functie de varianta capacului, remontoarul este ornat fie cu o perla fie cu un cabochon, pentru varianta colorata.

Ideea este interesanta, nu sunt primii care au creat asa ceva, dar sunt primii care s-au folosit de aceasta idee intr-o asa maniera.

16 September   by | 2 comentarii | Branduri:

Comentarii

gheorhe voicu (19-09-2011 ; 9:22 pm) #

cit costă?

dragulescuadrian (23-11-2011 ; 8:59 am) #

cum se poate pbtine un exemplar? pretul aproximativc?

Scrie un comentariu