Bulgari Serpenti 2012

AAnul trecut am vorbit despre ceasurile Serpenti de la Bulgari. Se pare ca acele modele, care au continuat o traditie a brandului,  au avut succes, deoarece, Bulgari a lansat inca o varianta, special creata pentru BaselWorld.

In ultimele decenii, ceasurile Serpenti au adus un plus industriei bijuteriilor si a ceasurilor. Desi in toti acesti ani, aceste ceasuri au avut un succes nemaipomenit, Bulgari incearca cu fiecare nou model lansat sa aduca ceva nou. Bratara ceasului Serpenti, le ofera celor de la Bulgari libertatea de a fi inventivi.

Ceasurile Serpenti In Pink Gold Scales au fost prezentate odata cu anuntarea participarii la BaselWorld 2012. Dupa cum spune si numele, ceasurile sunt create din aur roz. De asemenea, ambele au diamante dispuse regulat, pentru a crea un efect mai realistic de solzi. Totusi, brandul a creat aceste ceasuri in doua variante diferite: una cu cadran si solzi albi si una cu cadran si solzi negri. Ambele culori au fost realizate cu email, care, trebuie sa recunoastem, confera un luciu mai deosebit. La capitolul mecansim, este evident ca Bulgari a pus pret mai mult pe design. Mecanismul este unul cuart, B031 si are ca functii doar indicarea orelor si a minutelor.

Cei de la Bulgari nu au anuntat nimic privind pretul si editia limitata a ceasurilor. Probabil, toate acestea le vom afla abia dupa BaselWorld.

5 March   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu