Cadouri de Sf. Valentin

MMai multe companii au lansat, cu ocazia acestei zile, modele de ceasuri mai speciale. V-am mai prezentat deja un Blancpain dedicat zilei indragostitilor din acest an. Azi va vom prezenta si alte ceasuri produse de companiile de top.

Incepem cu ceasul de la compania Piaget. Chiar daca nu cuprind in design pietre pretioase de culoare roz sau alte inimioare care sa indice declaratia de dragoste pe care doriti sa o transmiteti, ceasurile si bijuteriile din colectia Possesion de la Piaget sunt facute pentru momentele unice cu care ne intalnim. De ziua Sfantului Valentin puteti face cadou un ceas de dama simplu cu o carcasa din aur alb sau roz incrustata cu diamante, care nu are cum sa dea gres.

Pentru a sarbatori aceasta zi a indragostitilor, Longines prezinta in acest an noul model DolceVita, un ceas elegant cu o stralucire a diamantelor de pe marginea carcasei compusa din otel inoxidabil si aur roz. Designul este de asemenea simplu, carcasa are o proportie armonioasa, indicatorii din aur de pe cadran fac contrast cu cadranul alb, iar bratara frumos lucrata ii da un look aparte.

In 2010 cei de la Bovet au lansat conceptul Amadeo, un ceas care se poate transforma rapid dintr-un ceas de mana in unul de buzunar. Inovatia a prins foarte repede la public si a devenit cel mai vandut model al companiei.  Din acest motiv Bovet continua sa plateasca tribut femeilor prin schimbarea carcasei vechi cu cea noua in colectia Mille Fleurs. Ceasul permite doamnelor sau domnilor care vor sa faca cadou sa schimbe dupa preferinta tema care va fi desenata manual pe cadran sau mesajul pe care vor sa-l transmita.

14 February   by | Niciun comentariu | Branduri: , , ,

Scrie un comentariu