Carl F. Bucherer Patravi Calendar

AAcum ceva timp am discutat despre noile ceasuri Patravi de la Carl F. Bucherer. Recent, brandul a lansat un nou model din aceasta linie, Patravi Calendar care pastreaza multe dintre elementele traditionale, dar este imbunatatit si cu cateva detalii moderne.

Carcasa este o combinatie intre cele clasice si cele contemporane. Ceasornicarii brandului sustin ca nu vor sa se desparta prea mult de designurile clasice si de aceea incearca sa caute acele carcase “perfecte”, care sa reflecte atat cerintele actuale cat si caracteristicile traditionale ale brandului. Patravi Calendar este creat din aur roz, are un diametru de 42.6 mm si o grosime de 12.8 mm. Pe ambele parti are geamuri din cristal de safir, tratate cu material anti-reflexiv. Mecanismul este unul automat, cu un calibru CFB A1004 si are un diametru de 32 mm. Este ornat cu 33 de jewels, are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 55 de ore. Ca functii, ceasul indica orele, minutele si saptamana in centru, secundele sunt indicate in dreptul orei 6, iar la orele 9 si 11 sunt afisajele pentru zi, respectiv data.

Patravi Calendar are o curea din piele de vitel si o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri. Pretul de vanzare a fost stabilit la 31.500 de dolari.

5 December   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu