Cartier Calibre de Cartier Multifuseaux

CCei de la Cartier ne prezinta un nou model, ceasul Calibre de Cartier Multifuseaux, care impresioneaza prin designul robust si prin cadranul relativ simplu. Acest model indica GMT1 si GMT2 fara a fi nevoie ca purtatorul sa apese vreun buton pentru a afla ambele ore. Ora principala este indicata de cele doua indicatoare mari, pentru ore si minute, iar timpul de acasa este indicat printr-o maniera mai subtila si cat se poate de originala, prin afisajul din spatele indicatoarelor principale. Mai mult, indicatorele acestui afisaj au forma de luna si soare pentru a nu se crea confuzii.
Setarea GMT2 se face prin apasarea unui buton care va selecta ceea ce trebuie setat. In partea inferioara a cadranului este un afisaj care indica diferenta dintre cele doua fusuri orare. Cadranul mai afiseaza si numele orasului respectiv, dar pentru a nu incarca cadranul, brandul a ales ca afisajul orasului sa fie pe laterala interiorului. Interesanta si alternanta dintre cifrele romane si cele arabe, fiecare dintre ele apartinand cate unui fus orar.

Carcasa ceasului Calibre de Cartier Multifuseaux este din aur alb, are un diametru de 45 mm si o rezistenta la apa pana la 3 de metri. Mecanismul care „tine in viata” toate functiile ceasului este unul automat, cu calibru 9909 MC. Remontoarul hexagonal are in varf un cabochon de aceeasi culoare ca indicatorele de pe cadran. Pe ambele parti, carcasa are geamuri din cristal de safir, anti-reflexie. Ceasul se incheie cu o curea din piele de aligator, de culoare neagra, care are ca sistem de prindere o clema din otel inoxidabil.

Un ceas destul de elegant, care poate fi purtat la orice ocazie.

8 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu