Ceasul BMW

DDe multe ori am vorbit si am auzit de companiile auto care apeleaza la companiile de ceasuri de lux pentru a crea niste piese de arta pentru pasionati si colectionari. De exemplu: cum este Giuliano Mazzuoli pentru Alfa Romeo, Tag Heuer pentru Mercedess,  Parmigiani Fleurier pentru Bugatti sau Panerai pentru Ferrari.

De obicei produsele rezultate din aceste parteneriate sunt frumoase din punct de vedere estetic si mecanic si costa zeci (sau sute) de mii de euro. Poate ca cei cu masinile de lux ar plati multi bani sa poarte la mana un ceas facut de o companie/un ceasornicar de renume si inscriptionat cu marca masinii pe care o iubeste, dar mai sunt si cei cu masina de serie care ar dori sa detina un ceas cu emblema masinii, nu prea scump, desigur.

Mergand pe acest principiu cei de la BMW au lansat recent un nou cronograf facut de Tourneau, pe cuart, la un pret accesibil. La numai 225 de dolari, acest ceas este o achizitie excelenta pentru fanii companiei BMW.

Comentarii

add (10-01-2011 ; 5:02 pm) #

Si Ferrari are ceasuri relativ ieftine, dar nu Panerai:

http://www.forzarossastore.ro/index.php?p=detalii&id=1450&m=&c=ROSU

SewenWolfs (17-04-2011 ; 6:08 pm) #

…sunt ceasuri pe net de la Longines Bmw.Desi arata bine cred ca sunt niste fake-uri care sunt vandute de diversi combinatori !Russian shop are doua modele de ceasuri BMW MOSCOW CLUB mecanice cu mecanism si carcasa super.Au garantie si sunt autentice….si au un look REAL MAFIA !

Pingback Porsche Design Diver 1000m | 10 si 10 (03-06-2011 ; 10:57 am) #

[…] PPorsche Design a luat nastere in anul 1972, la Stuttgart, fiind infiintata de profesorul Alexander Porsche. El este nepotul celui care a creat compania de masini Porche. Pentru ca masina a avut un succes nemaipomenit compania a inceput sa fabrice si accesorii pentru barbati ca ochelari de soare, pixuri sau ceasuri, toate sub emblema Porsche Design, cum au facut si cei de la BMW. […]

Scrie un comentariu