Ceasurile lui Mr. Jones

PProiectate de Crispin Jones, ceasurile de la Mr. Jones Watches (MJW) sunt concepute si executate dupa o viziune proprie. Acestea nu ne arata doar timpul, ele ne transmit si mesaje, uneori ascunse. Ultimile doua modele lansate recent, The Last Laugh si The Hour, confirma talentul ceasornicarului.

Chiar daca pare mai copilaros, modelul The Last Laugh ar putea smulge niste zambete de la ‘oamenii mari’. Conceput in parteneriat cu comediantul William Andrews, Crispin renunta la indicarea obisnuita a orei si deseneaza un cap de schelet in gura caruia dintii sunt animati. Pe discul care reprezinta dintii de sus gasim orele iar jos se roteste discul cu minutele.

Ceasul este disponibil intr-o editie initiala de numai 100 de bucati. Pretul este in jur de 200 de dolari si-l vom putea gasi in magazinele de specialitate de la inceputul lunii Decembrie.

The Hour a fost proiectat in colaborare cu scotianul Graeme Obree, un ciclist cunoscut sub numele de “The Flying Scotsman” pentru recordurile batute cu o bicicleta ce continea piesele unei masini de spalat. Inspirat din design-ul bicicletei, Crispin a decupat cadranul mobil si a facut orarul in forma lantului de la bicicleta, iar fiecare ora este marcata de cate un cuvant care are o semnificatie speciala in raport cu trecerea timpului.

Si acest model va fi limitat la 100 de bucati, cu un pret de 200 de dolari. Livrarile vor incepe odata cu inceputul lunii Decembrie.

19 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu