Certina DS-1 Automatic Day-Date

DDesi nu vorbim in fiecare zi despre Certina, brandul lanseaza destul de des modele adresate atat femeilor cat si barbatiilor. Chiar daca nu sunt cele mai performante ceasuri, ele sunt destul de cautate, datorita pretului mai accesibil si istoriei pe care o au in spate.

Recent, cei de la Certina au lansat ceasul DS-1 Automatic Day-Date, al carui design contemporan este combinat cu un cadran care aduce putin cu vremurile trecute. Carcasa de 39 mm este creata din otel inoxidabil si are o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri. Desi acest model de curea este folosit de ceva timp, brandul este sigur ca stilul clasic-sport nu se va deprecia prea curand. Un mare plus la acest model este lizibilitatea ridicata. Aceasta nu scade, indiferent de luminozitate, indecsii si indicatorii fiind tratati cu Superluminova. Ceasul este creat pentru a rezista in conditii grele, mecanismul fiind protejat de praf, socuri si umiditate cu ajutorul sistemului DS Concept (Securitate Dubla). Nu stim foarte multe despre acest concept, ci doar ca are la baza niste inele care protezeaja mecanismul, cadranul si remontoarul. Mecanismul este unul ETA 2834-2 automatic, care are 25 de jewels si o frecventa de 4 Hz. Din cate am aflat, ETA 2834-2 este de fapt un ETA 2834 care are in plus afisajul pentru data.  Ceasul este creat in doua variante: una cu o curea din piele si una cu o curea din otel inoxidabil.

Cei de la Certina sustin ca DS-1 Automatic Day-Date are un design retro si un caracter modern. Pretul acestui model este in jurul a 650 de euro.

1 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu