Chopard Classic Racing Superfast Chrono Split Second

CChopard ne face cunostiinta cu un nou model, ceasul Classic Racing Superfast Chrono Split Second care participa la Grand Prix D’Horlogerie.

Deisgn-ul este inspirat din imaginea curselor de masini. Carcasa ceasului este din otel inoxidabil, are un diametru de 45 mm si o grosime de 15.4 mm. Rezistenta modelului la apa este pana la 100 de metri. Observam cureaua care are un tipar de cauciucuri de curse si bezelul, prins in 8 suruburi vizibile si pe care este numerotata o scara tahimetrica. Brandul a incercat sa aduca un echilibru intre cadran si bordul unei masini. De aceea, cadranele inferioare sunt „inghesuite”. La ora 12 este cronometrul pentru split-seconds, la ora 3 este cel pentru 30 minute, la ora 6 se afla cadranul pentru 12 ore si in dreptul orei 9 este cronometrul pentru secunde. Ceasul are un certificat COSC.
Mecanismul este unul automat, cu o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si cu o rezerva de energie de 42 de ore. Sistemul de inchidere al curelei din cauciuc este o clema din otel inoxidabil.

Brandul penduleaza intre modele clasice si cele sport. Se pare ca aceasta alternanta nu face altceva decat sa ii intareasca imaginea. Ceasul Classic Racing Superfast Chrono Split Second, din colectia Classic Racing, este in editie limitata de 1000 de exemplare si se vinde la pretul de 15.340 de dolari.

11 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu