Chopard Happy Fish si Medium Black and White

CChopard se bucura nespus de vara si profita de acest anotimp pentru a-si incanta fanii cu ceasuri mai putin performante si complicate. Daca saptamana trecuta brandul a lansat modelul Happy Beach Chrono, acum tot din aceeasi colectie sunt prezentate inca doua ceasuri.

Primul este cam “pe aceeasi lungime de unda” cu cel de saptamana trecuta. Ceasul Happy Fish este lansat in doua variante, una cu diamante si una simpla. Modelul este “casa” a trei pesti clovni, creati din aur alb sau roz si ornati cu safire, rubine si onixuri. Acestia inoata pe intreg cadranul, in functie de pozitia ceasului. Carcasa poate fi din aur alb, simpla, sau aur roz cu un bezel cu diamante. Indiferent de alegere, ceasul va avea un diametru de 36 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri.

Al doilea ceas, Happy Sport Medium Black sau Happy Sport Medium White, are un design putin mai elegant, dar in acelasi timp predomina trasaturile sport. Cei de la Chopard sustin ca au pastrat esenta colectiei Happy Sport, acest model avand un design sofisticat, iluminat de prezenta diamantelor mobile. Indecsii ceasului sunt plasati pe bezel, iar pe cadran se afla sigla brandului si cele cinci diamante. Indiferent de culoarea aleasa, ceasul are carcasa din otel inoxidabil, cu un diametru de 36 mm. Mecansimul este unul cuart, iar pe langa indicarea orelor, minutelor si secundelor, mai are si un afisaj pentru data, intre orele 4 si 5. Pe langa toate acestea, ceasul are o curea din cauciuc negru sau alb si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri.

Ceasurile din colectia Happy Sport par ca ne arata un fel de joaca a celor de la Chopard. Sunt simple, atat la design cat si la mecanism, dar au impresionat pe multi si probabil ca vor continua sa o faca.

10 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu