Chopard L.U.C Engine One H

CCei de la Chopard au lansat zilele trecute ceasul L.U.C Engine One H, care ne-a impresionat atat prin design cat si prin mecanism.

Desigur,  toti s-au obisnuit ca cei de la Chopard sa creeze modele cat mai performante pentru colectia L.U.C, iar acum, multi dintre ei au ramas placut impresionati la prezentarea ceasului Engine One H, al carui design si aspect ofera, dupa cum sustin ceasornicarii brandului “o idee despre ceea ce se ascunde in interior”. De asemenea, ei au afirmat ca “aceasta culoare argintie a carcasei si cadranului reuseste sa evidentieze foarte bine conceptul de performanta”.  Cei de la Chopard sustin ca structura ceasului poate fi interpretata ca o masina. Mecanismul poate fi privit ca un motor, iar tourbillonul ca un cilindru pozitionat pe lung.

Carcasa ceasului este din titaniu, are o dimensiune de 44.5 mm x 35 mm si o grosime de 10.35 mm. Mecanismul este unul mecanic, cu un calibru L.U.C 04.02-L. Este ornat cu 29 de jewels, are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si are o rezerva de energie de aproximativ 60 de ore. De asemenea, mecanismul contine o singura caseta arc si detine un certificat COSC.

L.U.C Engine One H vine cu o curea din piele de aligator si are o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri. Ceasul este in editie limitata de 100 de bucati.

24 May   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu