Chopard L.U.C Quattro

TTrebuie sa trecem in revista si ultimul model de la Chopard, care nu se da in laturi de la a crea modele noi, inovatoare si in rand cu cerintele actuale. Modelul L.U.C Quattro este adresat exclusiv barbatilor. Are un aspect modern si elegant, brandul dorind sa infatiseze intreaga colectie L.U.C in acest model.

Ceea ce este deosebit la acest model este rezerva de energie, care tine aproximativ noua zile. Mecanismul mecanic este unul propriu, L.U.C 1.98, gravat cu insemnele certificatului COSC si cel al sigiliului de la Geneva. Desi are un mecansim impresionant, ceasul indica numai ora, minutele, secundele si cantitatea de energie ramasa. Probabil alte complicatii i-ar fi diminuat rezerva de energie.
Acest model are si o infatisare pe masura: cadranul este argintiu, indicatoarele au un model nou, iar fontul folosit pentru sigla brandului este si el schimbat. Carcasa este facuta din aur roz, are un diametru de 43 mm si o rezistenta la apa pana la 50 de metri.

Acest model este unul elegant, „in rand cu moda”, dar parca este prea simplu pentru a fi ceasul care infatiseaza intreaga colectie L.U.C.

31 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu