Chopard L.U.C XP Tonneau

CCu toate ca nu are un design iesit din comun sau culori care sa iasa in evidenta, un ceas clasic ramane un ceas clasic si este apreciat de toata lumea. Modelul XP Tonneau face parte din bine cunoscuta colectie L.U.C si este unul dintre ultimele modele prezentate la Baselworld anul acesta de compania Chopard.

Mecanismul acestui ceas este unul automat, de calibru 3.97, conceput si testat in intregime in atelierele companiei. Toata grosimea mecanismului masoara 3.3mm, micro-rotorul nefiind centrat. El este certificat COSC, are 29 de jewels, cu o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de 65 de ore.

Ceasul este confectionat din aur alb, cu o carcasa eleganta de 40 x 37 mm si cu o grosime de 7.22 mm. Cadranul este unul argintiu, protejat de un geam din safir. Orele sunt reprezentate prin cifre arabe, iar la ora 6 este afisajul pentru data si secunde. Parca nu ar fi necesar se fie reprezentata si ora 6, tinand cont ca mai mult de jumatate este acoperita de acel mic cadran. Indicatoarele pentru ore si minute sunt argintii si ofera ceasului si mai multa eleganta. El are un remontoar destul de mic, nefiind proeminent, pe care este gravat numele brandului. Carcasa eleganta, in ciuda simplitatii sale, este completata de o curea din piele de aligator cu catarama metalica.

5 April   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu