Chopard L.U.C XPS

CChopard apare si el in peisaj cu un model pentru aniversarea celor 125 de ani de istorie a Sigiliului din Geneva. Chopard ne face cunostinta cu un model in editie limitata, ceasul XPS din colectia L.U.C, un model care indeplineste toate cerintele pentru a beneficia de sigiliu.

Carcasa modelului XPS este facuta din aur roz de 18k si are un diametru de 39.50 mm. Grosimea ceasului este de 7.13 mm, iar rezistenta la apa este pana la o adancime de 30 de metri. Remontoarul este si el facut din aur roz si are gravat logo-ul Chopard. Pe ambele parti ale carcasei intalnim geamuri din cristal de safir, anti-reflexie.

Mecanismul este si el unul destul de complex. Este automat, cu calibru L.U.C. 96.01-L si are un certificat COSC. Are un diametru de 27.4 mm si o grosime de 3.30 de mm. Mai mult, are 29 de jewels, doua casete arc cu tehnologia „Twin”, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 65 de ore. Podurile sunt finisate cu motive Côtes de Genève. Cadranul are o culoare maro, cu efecte de arsura de soare. Desigur, aici regasim si logo-ul Sigiliului din Geneva. Indecsii si si indicatoarele sunt facute din aur. Gasim pe cadran un afisaj pentru data in dreptul orei 3, iar secundele sunt indicate intr-un mic cadran separat la ora 6. Brandul nu a vrut sa ii ofere foarte multe functii, pentru a pastra cadranul aerat si elegant. Cureaua este din piele maro de aligator si se inchide printr-o catarama din aur roz.

La acest model este de admirat atat designul, elegant si subtire, mecansimul complex, cat si scopul pentru care a fost creat.

17 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu