Chopard Lunar One

CChopard a mai lansat o prezentare pentru un nou model care va putea fi admirat la BaselWorld. Brandul considera ca ceasul L.U.C Lunar One este una dintre cele mai bune modele din colectia L.U.C. De asemenea, ceasornicarii sustin ca au incercat sa combine toate functiile ceasului intr-o maniera traditionala, clasica si estetica.

Prima data, un astfel de ceas a fost lansat in 2005 si a avut un succes considerabil. Varianta din 2012 este una imbunatatita mai mult din punct de vedere al designului. Dorind sa integreze elemente traditionale, ceasornicarii de la Chopard au creat cadranul intr-o tenta argintie, cu aspect satinat, ceea ce mareste lizibilitatea si au reprezentat orele prin cifre romane, elemente conceput in anii 1960.

Este destul de interesanta si functia cu fazele lunii. Acestea sunt indicate intr-o maniera mai rar intalnita: fazele se rotesc in jurul axei secundarului. Brandul sustine ca precizia acestui indicator este intalnita doar la cele mai sofisticate complicatii. Aceasta functie, impreuna cu calendarul perpetuu,  este sustinuta de un mecansim automat L.U.C 96.13-L. Acesta are un diametru de 33 de mm si o grosime de doar 6 mm. Pe langa acestea, mecansimul este ornat cu 32 de jewels, are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 70 de ore.  Podurile sunt finisate cu motive Cotes de Geneve. Mai mult decat atat, mecanismul are un certificate COSC si indeplineste toate conditiile pentru Sigiliul Genevei.

In ceea ce priveste carcasa,  aceasta este facuta din aur roz si are un diametru de 43 mm. Pe langa cele doua geamuri din cristal de safir de pe ambele parti, ceasul are o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri si o curea din piele de aligator neagra sau maro sau din aur roz.

In ceea ce priveste pretul sau editia limitata a modelului inca nu stim nimic. Cel mai probabil, toate acestea se vor afla dupa BaselWorld.

7 March   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu