Chopard Titanium L.U.C Engine One Tourbillon

PPentru Only Watch 2011, Chopard prezinta ceasul Titanium L.U.C Engine One Tourbillon. In 2010, la aniversarea a 150 de ani de la infiintare, Chopard a introdus modelul L.U.C Engine One Tourbillion, iar acum, relanseaza acest model, intr-o varianta de negru cu galben si cu un mecanism mai special decat predecesorul lui.

Mecanismul acestui model este unul mecanic, cu un calibru L.U.C 1TRM. La fel ca motorul unei masini, mecanismul este plasat pe tampoane, care absorb socurile si este tinut de trei leviere. Acest mecanism, care este creat in intregime in atelierele Chopard, are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora, 29 de jewels, o rezerva de energie de 60 de ore, iar cronometrul este certificat de COSC. Are o marime de 34 x 25.9 mm si o grosime de 5.60 mm.

Nu numai mecansimul este unul deosebit, dar si carcasa este un element definitoriu al ceasului. Este facuta din titaniu DLC, are o marime de 44.40 x 35.40 mm, o grosime de 10.90 mm si rezista la apa pana la 50 de metri. Liniile, destul de puternice aduc foarte mult cu aripile unei masini, si, in acelasi timp, respecta cele mai inalte standarde ale ergonomiei, purtatorul nefiind deranjat deloc de curea sau carcasa. Cele doua geamuri, de pe fata si spate sunt din safir. Desigur ca nu lipsesc nici ciferele arabe, un stil caracteristic Chopard. La aceasta carcasa, care imbina de minune cele doua culori, negru si galben, care creaza un contrast deosebit, cureaua este din piele de aligator, de culoare neagra, care continua ideea unei masini de curse.

Cu siguranta acest model va atrage toate privirile la evenimentul caritabil, nu numai pentru design, dar si pentru brandul pe care l-a creat.

18 July   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Chopard Jacky Ickx Edition V | 10 si 10 (27-09-2011 ; 10:25 am) #

[…] L.U.C. Engine One nu a fost vandut pe masura asteptarilor la Only Watch. Se pare ca functiile, aspectul si faptul ca […]

Scrie un comentariu