Christophe Claret Blackjack

DDupa ce ne-au atras cu cateva detalii tehnice si ne-au oferit doua imagini vagi despre cum va arata noul ceas 21 Blackjack semnat Christophe Claret, acum, cu ocazia targului Baselworld au aparut noi imagini si clipuri. Prezentarea pe scurt: ceasul combina functiile traditionale de ora si minute cu un joc de blackjack, un joc de zaruri si unul de ruleta.

Se pare ca experienta capatata lucrand la mecanismele altor branduri importante in trecut i-a fost de ajutor.  Creearea acestor mecanisme nu a fost usoara, fiecare dintre jocuri fiind o complicatie la care au fost nevoie de luni de munca. Rezerva de energie de 72 de ore este destul de impresionanta daca ne gandim ca orice om care va purta acest ceas il va “butona” peste masura. Avand in vedere ca in jocul de ruleta este incorporat si rotorul putem spune ca acest ceas nu se va opri vreodata din cauza lipsei de energie.

Mai jos va prezentam cateva imagini noi:

Carcasa de 45 de mm in diametru va fi disponibila in cateva combinatii de materiale. Toate modelele vor avea in componenta titan care va fi amestecat fie cu mai mult titan, fie cu aur alb sau roz de 18k, fie cu platina.

Ceasul va fi produs intr-o editie limitata de 21 de bucati pentru fiecare din cele patru versiuni in care vine.  Pretul variaza si el intre 190.000 si 230.000 de dolari.

In incheiere avem si un clip de prezentare facut de cei de la Christophe Claret pentru a va face o idee mai buna despre cum functioneaza acest “cazino”.

29 March   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Christophe Claret Baccara | 10 si 10 (11-12-2012 ; 5:02 pm) #

[…] de noroc in cultura chineza. Ceasornicarii brandului au dorit ca Baccara, la fel la modelul 21 Blackjack, sa ofere purtatorului o sansa de a iesi pentru cateva moment din timp. De asemenea, Christophe […]

Scrie un comentariu