Christophe Claret Kantharos

CChristophe Claret a participat la BaselWorld cu ceasul Kantharos, care a fost foarte apreciat nu numai datorita designului ci si pentru mecanismul performat pe care il detine.

Prezentarea modelului a fost foarte scurta, vizitatorii fiind mai mult decat multumiti de ceea ce au vazut. Ceasornicarii brandului sustin ca ceasul Kantharos este o creatie foarte precisa, cu care au reusit sa atinga noi standarde tehnice. Intr-adevar, modelul are un design destul de atragator, care scoate in evidenta mecanismul.

Carcasa ceasului este din titaniu de 5 grade, are un diametru de 45 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Cadranul poate fi gri sau roz, iar in spatele lui, in dreptul orei 10 se poate vedea ciocanelul pentru minute-repeater. Mecanismul este unul automat, cu un calibru MBA13, alcatuit din 558 de componente. Este ornat cu 75 de jewels, are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore. Ca functii, ceasul indica orele, minutele si secundele, are un cronometru pentru 12 ore si unul pentru 30 de mintute.

Christophe Claret Kantharos vine cu o curea din piele neagra de aligator, care se inchide cu ajutorul unei catarame.

30 April   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu