Colectia Altiplano de la Piaget

AAnul acesta compania Piaget va incerca sa multumeasca o gama cat mai variata de clienti cu noile modele din colectia Altiplano. Toata colectia este un omagiu adus anilor ’60, ani in care au revolutionat industria orologeriei cu capacitatea lor de inovare. Am mentionat aici istoria companiei in relatie cu mecanismele mici.

Primele modele lansate din acest an sunt Altiplano 34 si 38 mm. Aceste modele se disting prin eleganta si puritate, combina perfect lumea bijuteriilor cu lumea mecanismelor ultra-subtiri. 430P este un mecanism mecanic de numai 2.1mm grosime si este construit integral in atelierele companiei Piaget. El se gaseste in componenta ambelor modele. Functioneaza la o frecventa de 26.000 de vibratii si ofera o rezerva de energie de 40 de ore.

Design-ul este asemanator. Cadranul de la Altiplano 38 este animat de sclipirea a 735 de diamante, in timp ce la Altiplano 34 gasim numai 574, evident din cauza cadranului mai mic. Ambele modele au  indecsii orari si indicatoarele confectionate din aur alb de 18 carate. Fiecare cadran este, de asemena, inconjurat de o carcasa din aur masiv alb pe care gasim incrustate 78 de diamante.

In curand alte doua modele se vor alatura acestei colectiei: Altiplano 43 si 40 mm. Ambele create cu alte mecanisme si functii incorporate.

31 January   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu