Colectia Chanel J12 Chromatic

CChanel reuseste sa impresioneze in totalitate publicul cu noua colectie de ceasuri J12. Pe langa precizia de care dau dovada, ceasurile Chanel inspira o eleganta deosebita prin liniile si culorile integrate. Astfel, de aceasta data, modelele sunt rezultatul unui echilibru intre negru si alb. Ceasurile sunt elegante, cu linii drepte si concrete, iar detaliile sunt foarte bine puse in evidenta.

In colectia J12 pot fi gasite trei modele diferite, fiecare dintre ele cu trei variante de marime: de 33 mm cu mecanism cuart, de 38 si 41 mm cu mecanism automat. Un model este simplu, iar celelalte doua au diamante rotunde sau dreptunghiulare. Materialul din care este fabricat este ceramica de titaniu, material ce este foarte rezistent la zgarieturi, fiind comparat cu safirul. Culoarea pe care o are este data de un amestec de ceramica de titaniu si praf de diamant. La toate variantele oferite, caracteristiciile si detaliile difera.

La modelul J12 Chromatic simplu, bezelul rotativ este mai mare si unidirectional, iar cadranul are cele trei indicatoare clasice: pentru ore, minute si secunde. La acest model, orele sunt reprezentate prin cifre arabe, iar indicatorul pentru data este intre ora 4 si 5. Ceasul este rezistent la apa pana la o adancime de 200 de metri, mai mult decat suficient pentru un astfel de ceas.

Modelul J12 Chromatic cu diamantele taiate in forma dreptunghiulara are  bezelul, remontoarul si indicatoarele din aur alb de 18-karate. Spre deosebire de modelul anterior, acesta nu are fereastra pentru data, dar indicatoarele pentru ora si minute sunt identice. Diamantele sunt dispuse in numar de 34 pe bezel, unul este pe remontoar, iar orele, de aceasta data nu sunt reprezentate prin cifre, ci prin 12 diamante.

Chanel J12 Chromatic cu diamante rotunde este foarte asemanator cu cel cu diamante dreptunghiulare. Ceasul are 54 de diamante in exterior si 8 ca indicatoare pentru ore, aici fiind o combinatie intre primele doua modele: orele 12, 3, 6, 9 sunt reprezentate prin cifre arabe, iar restul prin diamante.

16 March   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu