Colectia Limelight Dancing Light de la Piaget

CCei de  la Piaget tocmai au lansat patru modele cu un design aparte, care cu siguranta vor fi dorite de orice doamna. Colectia Limelight Dancing Light adaposteste cele 4 ceasuri, inspirate din cele patru anotimpuri si create cu o eleganta si finite aparte.

Fiecare anotimp este reprezentate de elemente si culori anume. Ceasul reprezentativ primaverii are carcasa plina de 128 de diamante. Cadranul este o combinative de praf de perla verde si roz. Totusi, elementele care definesc acest model sunt fluturii, fie simpli fie imbracati in diamante. Ceasul verii are doar 72 de diamante pe carcasa, dar cadranul din praf de perla albastru si alb cuprinde 101 de astfel de pietre pretioase. Ca elemente definitorii, la acest ceas avem albinele,  florile si, ca un mic detaliu de observat, sunt acele spicuri de grau din partea inferioara a cadranului. Modelul pentru toamna aduce o paleta diferita de culori. Pe langa cele 126 de diamante de pe carcasa, ceasul are un cadran din praf de perla violet, care este scos in evidenta de cele trei tipuri de frunze. Ceasul iernii are 72 de diamante pe carcasa si 15 pe cadranul din praf de perla albastra.

Fiecare model, are o carcasa de 39 mm, din aur alb si un mecanism cuart, 56P. S-au folosit tratamente cu Superluminova, la unele elemenete ale ceasurilor, cum ar fi fulgii de zapada pentru a-i scoate in evidenta. Ceasurile se incheie cu o curea din satin alb.

Apreciem efortul celor de la Piaget si le admiram creatiile. Ceasurile sunt chiar frumoase, elegante si credem ca orice doamna si-ar dori macar unul.

18 April   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu