Corum 46 Minute Repeater Acoustica

CCorum a lansat un ceas care este considerat o premiera mondiala. Brandul sustine ca “un ceas cu minute repeater contine un mecanism destul de complex. Putini sunt cei care reusesc sa creeze un astfel de mecanism.” Ca o premiera pentru ceasurile cu minute repeater, modelul Admiral’s Cup Legend 46 Minute Repeater Acoustica dispune de 4 ciocanele, fiecare cu sunetul sau. Pe scurt, mecanismul are 4 gonguri, doua pentru ore si doua pentru minute, doua se vad direct pe cadran si doua sunt pe spate.

Cei de la Corum sunt foarte mandri de mecanismul cu care este echipat ceasul si nu doar datorita celor 4 gonguri. Multe dintre component sunt finisate si decorate manual, cum ar fi placa principala, care este ornate cu motive Cotes de Geneve. Mecanismul mecanic cu calibru CO102, are 42 de jewels, o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 100 de ore. Bezelul este rotativ pana la 27 de grade, miscare ce declanseaza activarea minute-repeaterului.

Carcasa are un diametru de 46 mm si o grosime de 14.44 mm. Atat aceasta, cat si remontoarul si bezelul sunt create din titaniu grad 5. Fiind pe deplin satisfacuti de mecanismul creat, ceasornicarii de la Corum l-au lasat la vedere, pentru ca toata lumea sa il poata studia. Inchisa cu doua geamuri din cristal de safir, carcasa este rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Modelul este livrat cu o curea din piele de aligator, de culoare neagra.

Ceasul Admiral’s Cup Legend 46 Minute Repeater Acoustica este in editie limitata de 8 piese, la nivel mondial. Pretul inca nu a fost anuntat, din cate am auzit, Corum inca este in dezbateri.

25 April   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu