Corum Admiral’s Cup Seafender 48 Chrono Centro

UUltima data cand am vorbit despre Corum, brandul tocmai castigase premiul Best of the Best. Intre timp, Corum si-a unit fortele cu Banque Populaire, un mare jucator in lumea nautica, pentru a sustine una dintre cele mai mari „provocari” din acest domeniu, si anume, Trofeul Jules Verne. Brandul este sponsorul oficial al acestei curse si, cu ocazia inceperii evenimentului, lanseaza un nou model, ceasul Admiral’s Cup Seafender 48 Chrono Centro pentru echipa Maxi Banque Populaire V. Lasand la o parte numele foarte lung al ceasului, acesta face parte din colectia Admiral’s Cup, care se stie ca este creata special pentru cei care iubesc navigatia. Inca din 1960, modele aceste colectii au fost special adaptate domeniului nautic: sunt echipate cu functii cronograf, au o rezistenta ridicata la apa si un aspect cat se poate de sportiv.

Daca echipa pe care o sponsorizeaza va reusi sa bata recordul actual al acestei curse, Corum va oferi fiecarui membru al echipajului Maxi Trimaran Banque Populaire V cate un model al ceasului abia lansat. Mai mult decat atat, Corum le-a promis ca le va crea cu un element aparte, si anume numele lor pe fiecare model. Astfel, echipa nu este motivata doar de trofeu ci si de a castiga un ceas Corum.

Revenind la acest model, ceasul are pe cadran inscriptia „Trophée Jules Verne 2012”, iar pe spatele carcasei gasim o scurta descriere a traseului cursei. Carcasa este facuta din titaniu si are un diametru de 48 de mm. Remontoarul este facut din acelasi material, iar bezelul este confectionat din cauciuc. Pe ambele parti ale carcasei sunt montate geamuri din cristal de safir, anit-reflexie. Cadranul este negru si are motive „Clous de Paris”. La ora 9 este cadranul pentru secunde, care are un aspect cat se poate de legat de navigatie, iar in dreptul orei trei este afisajul pentru data. Cronometrul pentru 60 de minute beneficiaza de indicatorul cu cap galben, care, la fel ca celelalte, este tratat cu Superluminova. Mecansimul acestui model este unul automat, cu calibru prorpiu, CO960 si cu un certificat COSC. Are 27 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Greutatea oscilanta a mecansimului este tratata cu PVD negru si are gravat numele brandului. Cureaua ceasului este din piele, dar are un aspect textil si se inchide intr-o catrama pe care este inscriptionat numele brandului.

Nu avem informatii privind pretul acestui model, dar, luand in considerare numai motivul pentru care a fost creat, cu siguranta nu va fi un ceas ieftin.

28 November   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Corum ajunge primul | 10 si 10 (11-01-2012 ; 11:28 am) #

[…] vreo doua luni am vorbit despre Corum, care sponsoriza echipa Banque Populaire V, participanta la cursa in jurul lumii pe apa. Maxi Banque Populaire V nu numai ca a castigat dar a […]

Scrie un comentariu