Corum Admiral’s Cup Seafender 48 Deep Dive

AAcum ceva timp am vorbit de modelul Seafender de la Corum, model creat pentru scafandri. Brandul continua sa prezinte modele adresate iubitorilor de scufundari, prezentand acum ceasul Corum Admiral’s Cup Seafender 48 Deep Dive.

Ce este foarte impresionant la acest ceas este rezistenta la apa pana la 1000 de metri, valva de heliu, bezelul rotativ si indecsii hiper-luminoscenti.  Creat pentru prima data in 1960, ceasul Admiral’s Cup, a fost o emblema pentru scafandri. Bezelul rotativ cu 12 parti si trasaturile nautice au devenit o legenda de-a lungul a 50 de ani. Termenul de „Dive watch” este acordat dupa cele mai inalte standarde ISO: are o carcasa de titaniu de gradul 5, un remontoar insurubat si o rezistenta deosebita la apa. Mai mult, valva de heliu, situata intre ora 9 si 10 ajuta in cazul in care ceasul este tinut pe timp indelungat la adancime. Pentru o lizibilitate perfecta, chiar si la adancimi, Corum a optat pentru indicatoare iluminate.

Mecanismul este unul automat, cu calibru CO947, care are 24 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de 42 de ore. Greutatea oscilanta are gravat numele brandului. Carcasa are un diametru de 48 mm, geam din safir si o curea neagra din cauciuc. Pe cadran observam la ora 9 cronometrul pentru secunde, iar la ora 3 afisajul pentru zi si data. Acest model vine in doua variante: una cu bezel portocaliu si una cu bezelul argintiu, dar ambele au aceleasi trasaturi si caracteristici, singura diferenta fiind alternarea culorilor.

Inca o data, Corum reuseste sa se evidentieza in lumea sporturilor printr-un model inovator si extrem. Seafender 48 Deep Dive isi merita pe deplin numele, fiind un ceas demn de a fi purtat de orice scafandru.

18 July   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Corum Admiral’s Cup Seafender 47 Tourbillon GMT | 10 si 10 (06-09-2011 ; 3:33 pm) #

[…] data am vorbit despre Corum cand tocmai lansase modelul Admiral’s Cup Seafender 48 Deep Dive. Se pare ca nu se opresc din a imbogati colectia Admiral’s Cup, ei prezentand acum un nou membru […]

Scrie un comentariu