Corum Admiral’s Cup 45 Minute Repeater Tourbillon

CCorum relanseaza un ceas, si anume, modelul Corum Admiral’s Cup 45 Minute Repeater Tourbillon. Prima data acest model a fost prezentat in 2009  pentru a sarbatori aniversarea de 50 de ani a colectiei, iar acum, el reintra pe piata, dar de aceasta data este facut din titaniu grad 5.

Cum am mai vazut si la alte branduri, titaniul este folosit pentru caracteristicile sale, fiind foarte rezistent si usor. Minute repeater-ul este un element rar intalnit la ceasurile cu o vocatie maritima. Din cate am inteles, acesta este facut dupa „reteta veche”, avand clopotei. Mai mult, minute repeater-ul este activat de catre bezelul rotativ.

Mecanismul ceasului este mecanic, cu calibru propriu, CO 010. Esapamentul tourbillonului si paletele sunt din siliciu, iar finisajele pieselor sunt cu motive „Côtes de Genève”. Mecanimsul are 29 de jewels, o frecventa de 21.600 vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 100 de ore. Mecanismul contine 331 de elemente, iar asamblarea lor a durat peste 160 de ore. Are un diametru de 32 de mm si o grosime de 5.35 de mm.

Carcasa este facuta din titaniu si are un diametru de 45 de mm. Si acest model pastreaza caracteristicile brandului, si anume, bezelul cu 12 laturi. Remontoarul, cu sigla brandului, este facut si el din titaniu. Prin ambele geamuri din cristal de safir putem observa cu atenti maiestria cu care a fost creat acest model. Gasim si indecsii caracteristici brandului, iar indicatoarele sunt tratate cu Superluminova. Rezistenta ceasului la apa este pana la 30 de metri, iar cureaua este din piele neagra de aligator cu catarama din titaniu.

Ceasul Corum Admiral’s Cup 45 Minute Repeater Tourbillon, varianta 2011, din titaniu este in editie limitata de 15 bucati, iar pretul nu a fost inca anuntat.

18 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu