Corum Admiral’s Cup AC-One 45 Chronograph

CCorum a lansat la BaselWorld ceasul Admiral’s Cup AC-One 45 Chronograph,  care nu numai ca a impresionat datorita designului, dar a deschis o noua linie, AC-One, din colectia Admiral’s Cup.

Ceasornicarii de la Corum sustin ca “desi liniile ceasului au fost remodelate, au pastrat cu strictete trasaturile care definesc aceasta colectie”. Astfel, bezelul pastreaza cele 12 laturi,  nu lipsesc nici indecsii nautici de pe bezelul interior, dar carcasa are o forma putin mai rotunjita si putin mai solida.

Ceasul Admiral’s Cup AC-One 45 Chronograph poate fi construit numai din titaniu sau dintr-o combinatie de titaniu si aur rosu. Are un diametru de 45 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 300 de metri. Mecanismul este unul automat, cu un calibru CO 132. Are o greutate oscilanta acoperita cu PVD negru, 39 de jewels si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore.

Ceasul vine cu o curea din titaniu sau piele neagra de aligator si se inchide cu ajutorul unei cleme. Asteptam sa vedem pretul si editia modelului si suntem curiosi sa aflam ce impact va avea pe piata.

8 May   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

dorel irimies (13-05-2013 ; 9:52 pm) #

cat costa un asemenea ceas automatic

Scrie un comentariu