Corum Admiral’s Cup Seafender

CCei de la Corum s-au gandit sa indroduca pe piata in acest an o colectie special adresata fanilor de scufundari. Cele doua modele noi, care rezista pana la o adancime de 300 de metri sunt Admiral’s Cup Seafender 46 Dive si  Chrono Dive. Ele au o carcasa solida, rezistenta, special conceputa pentru scufundari.

Primul model, Admiral’s Cup Seafender 46 Dive pastreaza caracteristicile reprezentative ale acestei colectii sport. Carcasa are 12 laturi, iar bezelul interior afiseaza 12 fanioane nautice. Carcasa are 46 mm in diametru, 16.05 mm grosime si este construita din titaniu de Grad5, material ce este recunoscut pentru duritate si proprietati antimagnetice. Pentru a oferi cadranului o imagine mai sobra s-au folosit nuante de negru si gri. Indicatoarele de ore si minute sunt iluminate pentru o mai buna vizibilitate. Geamul care protejeaza cadranul este unul din safir anti reflexie, fiind inconjurat de un bezel unidirectional. Ceasul functioneaza pe baza unui mecanism automat CO947, cu o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora, iar cele 24 de jewels ofera o rezerva de energie de 42 de ore. Display-ul de secunde este afisat la ora 9, iar cel pentru zi si data la ora 3. Are o curea din cauciuc negru cu o catarama din titaniu.

Al doilea model, Corum Admiral’s Cup Seafender 46 Chrono Dive pastreaza in mare paternul primului model: cele 12 laturi ale carcasei, materialul de titaniu de Grad5, cele 12 fanioane nautice si bezelul undirectional. Spre deosebire de cel precedent, acesta se foloseste mai mult de nuante gri. De asemenea, acest model este animat de un mecanism cronograf automat, cu calibru CO753. Are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora, iar cele 27 de jewles ofera o rezerva de energie de 48 de ore. Mai mult, pe langa remontoar, ceasul beneficiaza de 2 butoane pentru a accesa functiile cronografului. Modelul beneficiaza de toate cele trei indicatoare, pentru ore, minute si secunde, acestea fiind de asemenea luminate. Ceasul are o curea din cauciuc negru.

22 June   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Corum Admiral’s Cup Seafender 48 Deep Dive | 10 si 10 (18-07-2011 ; 11:01 am) #

[…] ceva timp am vorbit de modelul Seafender de la Corum, model creat pentru scafandri. Brandul continua sa prezinte modele adresate iubitorilor […]

Scrie un comentariu