Corum ajunge in Brazilia

CCorum si-a extins afacerea si a ajuns pana in Brazilia. Ambasadorul de la Corum, Loick Peyron, un navigator renumit, a prezentat cu ocazia cuceririi pamantului brazilian ceasul Admiral’s Cup Seafender 48 Tides Iate Clube de Santos.

Corum va aduce in Brazilia cele mai faimoase ceasuri ale lor, multe dintre ele fiind purtate de celebritati. In parteneriat cu Grifith Jeweller, brandul elvetian a organizat un eveniment in Shopping Mall-ul Cidade Jardim, unde invitatii si jurnalistii au avut ocazia sa vada intreaga colectie Admiral’s Cup. De asemenea, cei prezenti l-au cunoscut pe Loick Peyron, o personalitate iubita si cunoscuta in lumea navigatiei si au petrecut cateva momente cu “familia” Corum.

Antonio Calce, CEO la Corum sustine ca “America Latina este o piata importanta pentru industria de ceasuri si pentru dezvoltarea brandului nostru. Multumita parteneriatului cu Grifith Jeweller, noi ne vom consolida prezenta pe piata braziliana. In prezent, Brazilia nu joaca doar un rol importat pentru piata sud-americana, dar ea este este si un catalizator pentru intreaga lume, ceea ce inseamna ca este foarte important sa ne facem aparitia pe acest teren. Credem ca acesta este inceputul unui parteneriat lung si de incredere”.

Pentru acest eveniment, brandul a creat un ceas special, care nu are o semnificatie doar pentru Corum, ci si pentru poporul brazilian. Cedric Doffey, directorul la Corum in America Latina relateaza ca ceasul Admiral’s Cup Seafender 48 Tides Iate Clube de Santos “a fost creat in onoarea celei de 65 aniversare a clubului Iate Clube de Santos”. Acesta este una dintre cele mai importante institutii de navigatie din Brazilia si, din acest motiv Corum a ales ca ceasul care sa reprezinte intrarea brandului pe piata braziliana sa fie unul din colectia Admiral’s Cup.

Ceasul Admiral’s Cup 48 Tides a fost lansat prima data in 1993 si a fost considerat a fi o mare achizitie in industria ceasornicariei. De asemenea, este considerat a fi mai mult decat un ceas, fiind extrem de util pentru cei care se afla in larg. Ceasul Admiral’s Cup Seafender 48 Tides Iate Clube de Santos pastreaza multe dintre caracteristiciile predecesorului sau si este creat in doua variante: una din titaniu si una din aur roz.

Mecanismul ceasului este unul automat, cu calibru CO 277. Are 21 de jewels, o frecventa de 4 Hz si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Carcasa are un diametru de 48 mm si o grosime de 17.35 mm. Bezelul si protectia remontoarului sunt din cauciuc vulcanizat. Rezistenta la apa difera in functie de varianta aleasa. Carcasa din titaniu rezista pana la o adancime de 300 de metri, iar cea din aur roz, doar pana la 50 de metri. De asemenea, cadranul este diferit la modelul din titaniu, culorile galben si albastru fiind cele ale clubului din Brazilia.

Le uram succes celor de la Corum si suntem siguri ca vor castiga foarte multi fani intr-un timp destul de scurt.

29 June   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu