Corum de cauciuc

CCorum a creat de-a lungul timpului mai multe ceasuri iesite din comun. Una dintre cele mai cunoscute si neobisnuite creatii a fost un ceas cu pene de paun. Din acel moment au realizat ca modelele mai “interesante” au un loc mai special pe piata. La Baselworld 2011, Corum a prezentat un model mai vechi, Corum Admiral’s Cup Challenge 44 intr-o varianta imbunatatita, mult mai colorata si mai sport, sub numele de Corum Admiral’s Cup Challenge 44 Chronograph Rubber.

Acest model este in editie limitata de 100 de piese pentru fiecare culoare: alb, rosu sau albastru. Ceea ce este asa special la acest model este materialul, el fiind facut in mare parte din cauciuc. Carcasa este din otel inoxidabil imbracata in cauciuc, acest material fiind folosit si pentru remontoar, curea si bezel.
La partea mecanica este foarte asemanator cu modelul vechi. Are un mecanism automat, de calibru propriu CO753, cu 27 de jewels, o frecventa de 4Hz si o rezerva de energie de 48 de ore.

Cum spune si numele ceasului, carcasa are 44 de mm in diametru si 2 geamuri din safir anti reflexie, unul in fata si unul pe spate. Butoanele pentru cronometrele de ore, minute si secunde sunt dispuse de o parte si de cealalta a remontoarului. Cadranul este unul negru, iar indecsii si indicatoarele de ore si minute sunt rosii. Intre ora 4 si 5 este afisata data.
Desi este in cea mai mare parte acoperit cu cauciuc, ne face sa credem ca ar putea fi si un ceas pentru scufundari, dar, acest model are o rezistenta la apa pana la 100 de metri.

Pretul ceasului Corum Admiral’s Cup Challenge 44 Chronograph Rubber ajunge pana la 8.150 de dolari.

9 May   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu