Corum Golden Bridge Tourbillon Panoramique

CCorum pare ca nu vrea sa se odihneasca deloc iarna aceasta. Brandul a lansat ceasul Golden Bridge Tourbillon Panoramique care nu numai ca scoate in evidenta un mecanism performant, dar pune in valoare si talentul ceasornicariilor de la Corum.

Mecanismul mecanic, CO100, detine si un flying tourbillon, care “leviteaza” in interior si are piesele inspirate din modelul fulgilor de zapada. Pe langa cele 22 de rubine cu care este ornat, mecanismul are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 90 de ore.Foarte multi au fost impresionati de finisajele carcasei si de mecanismul care poate fi vizibil pe ambele parti. Cadranul deschis ofera ceasului un aer linistit, curat si simplu. Ne-a placut faptul ca cei de la Corum si-au canalizat atentia doar pe ceea ce este esential si nimic mai mult.

Corum Golden Bridge Tourbillon Panoramique a fost creat in trei variante, toate cu o carcasa din aur rosu si fiecare in editie limitata: 10 modele cu o carcasa simpla, 5 ornate cu diamante bagheta si 5 ornate cu diamante rotunde. Oricare dintre aceste carcase are o curea din piele de crocodil si are o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri.

19 December   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu